Gümüşlük dolmuş saatleri
Eğitim / Ocak 12, 2022

Gümüşlük İlçe Milli Eğitim Müdürü Akmeşe Gümüşlüğe geldi

English News

Bodrum District MEM came to Gümüşlük - CLICK

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe ilçedeki okul ziyaretlerine Gümüşlük ve Akyarlarla devam etti.

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe göreve geldiği ilk günden bu yana hem okullara hem de ilçedeki kurum ve kuruluşlara ziyaretlerine devam ediyor. Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe bu kez Akyarlar Hacı Mahmut Tınaztepe İlkokulu, ortaokulu ve Gümüşlük Kemal Durmaz İlk-Ortaokulunu ziyaret etti.

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe ilk olarak Akyarlar Hacı Mahmut Tınaztepe İlkokulu'na ve ortaokuluna gitti. Okul yöneticileri, eğitimciler ve öğrencilerle buluşan Akmeşe hem gözlemledi hem incelemelerde bulundu hem de ihtiyaç ve talepleri aldı.

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe daha sonra Gümüşlük Kemal Durmaz İlk-Ortaokulunu ziyaret etti. Gümüşlük Kemal Durmaz İlk-Ortaokulunda inceleme ve değerlendirmelerde bulundu. Gümüşlük Kemal Durmaz İlk-Ortaokulu Müdürü Abdulkadir Sönmez, öğretmenler ve okul yöneticilerince karşılanan AKmeşe, eğitim ve öğretim alanında kaliteyi arttırmak adına okul yöneticileri, öğretmen ve öğrencilerle bir araya gelerek ihtiyaç ve talepleri de dinledi.

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe

ENGLISH

Bodrum District MEM came to Gümüşlük

Bodrum District Director of National Education Halil İbrahim Akmeşe continued his school visits in the district with Gümüşlük and Akyar.

Bodrum District Director of National Education Halil İbrahim Akmeşe has been visiting both schools and institutions and organizations in the district since the first day he took office. Bodrum District Director of National Education Halil İbrahim Akmeşe visited Akyarlar Hacı Mahmut Tınaztepe Primary School, Secondary School and Gümüşlük Kemal Durmaz Primary and Secondary School this time.

Bodrum District Director of National Education Halil İbrahim Akmeşe first went to Akyarlar Hacı Mahmut Tınaztepe Primary and Secondary School. Meeting with school administrators, educators and students, Akmeşe observed, examined and received needs and demands.

Bodrum District Director of National Education Halil İbrahim Akmeşe later visited Gümüşlük Kemal Durmaz Primary and Secondary School. Bodrum District Director of National Education Halil İbrahim Akmeşe, who came together with school administrators, teachers and students in order to increase the quality of education and training by making examinations and evaluations at Gümüşlük Kemal Durmaz Primary and Secondary School, also listened to the needs and demands.

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe

GÜMÜŞLÜK HABER

Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gümüşlük mahallesi hakkında haber, fotoğraf, video, yorum ve bilgiler içeren internet haber sitesi.

© Gümüşlük Haber. All Rights Reserved. Designed by HTML Codex