Gümüşlük dolmuş saatleri
Yetti Gari / Halkın Sesi

Çek gönder / Yaz gönder / Çiz gönder

Yaşadığınız il, ilçe, mahalle, köy, belde, semt, sokakla ilgili şikayetiniz varsa ve o sorun çözülmüyorsa;"Yetti Gari" diyin o zaman.

Sizin sesiniz, elçiniz, sözcünüz olalım.

Yazın, çizin, çekin, gönderin yayınlayalım.

Hadi; "YETTİ GARİ..."

AŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURARAK YAZIN GÖNDERİN

Bu sayfalarda takipçilerimizin sosyal medya mesajlarına da yer verilmektedir.

(Hakaret içeren Yetti Gari'ler yayınlanmaz. Özellikle belirtmeniz durumunda adınız, e-postanız ve diğer kişisel bilgileriniz yayınlanmaz)

Gelenler

Image
Mehmet Temiz 22 Ocak 2022

Arkadaşlar Turgutreis - Gümüşlük yolunun hali ne olacak? gerçekten ne olacak? Yazıkalr olsun. Arabalarımız parçalandı. Şu ekonomik sıkıntılarda bir de bu rezilliği çekiyoruz. Bana sizin mütahhitle kavganızdfan ben geçtiğim yola bakarım. Yama kardeşim, yama. Sonra gelip yine kazsınlar. Yakında o düzenlediğiniz konserlere gelecek araba da kalmayacak milletin altında...

Image
Adı saklı 19 Ocak 2022

Ne oldu sevgili dostlar. Hanı Turgutreis Mavi Yolu Kadıkalesine kadar uzatacaktınız? Sayın Aras'ın sözüydü bu. Ne oldu? Uzatmayı bırakın yürüyecek bant kalmadı o yolda. Üstelik oteller bantlarla, telllerle çevirdiler millet çamura batas çıka geçebiliyor eskiden kumsal olan kanalizasyon artığı sahil bandından...

Image
Emekli öğretmen 16 Ocak 2022

Yuh ki yuh olsun. Turgutresi'te pazara giren yoldaki güyya esnaf lokantası olan bir yerde bir tabak sulu köfte yedim. İçinde 4 tane misket büyüklüğünde köfte sandığınız aslında pirinç bulamacı şey! 2 tanede küp şeker boyutunda patates dilimi. Bol kepce de yemeğin suyundan. Üstelik buz gibi. Kaç lira dersiniz? 35 TL. Arkadaş bu ne be? Adama dedim ki bu fiyat normal mi? Yanıtı şu, sizin enflasyondan haberiniz var mı? Neden soğuk bu yemek dedim bu sefer de sizin eletrik fiyarlarından haberiniz var mı dedi?

Yaz Gönder

 

GÜMÜŞLÜK HABER

Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gümüşlük mahallesi hakkında haber, fotoğraf, video, yorum ve bilgiler içeren internet haber sitesi.

© Gümüşlük Haber. All Rights Reserved. Designed by HTML Codex